ສ່ວນປະສົມ
| |
ປາດຸກປິ້ງ
|
1 ຕົວ
|
ນ້ຳປາ
|
2 ຊ້ອນໂຕະ
|
ນ້ຳໝາກນາວ
|
2 ຊ້ອນໂຕະ
|
ນ້ຳຕານຊາຍ
|
2 1/2 ຊ້ອນຊາ
|
ພິກປົ່ນ
|
2 ຊ້ອນຊາ
|
ເຂົ້າຄົ່ວ
|
1 ຊ້ອນໂຕະ
|
ຕົ້ນຫອມຊອຍ
|
1 ຊ້ອນໂຕະ
|
ຜັກຊີຊອຍ
|
2 ຊ້ອນໂຕະ
|
ຫອມແດງຊອຍ
| |
ນ້ຳມັນພືດສຳລັບທອດ
| |
ຫອມລາບ
|
ວິທີເຮັດ
1. ແກະເນື້ອປາດຸກ ແລ້ວສັບໃຫ້ລະອຽດ
2.ຕັ້ງກະທະໃສ່ນ້ຳມັນພືດໃຫ້ພໍຮ້ອນທຳມະດາ ແລ້ວໃສ່ເນື້ອປາດຸກລົງເພື່ອທອດເທື່ອລະນ້ອຍ ແລ້ວຕັກຂຶ້ນພັກໃຫ້ນ້ຳມັນໄຫຼອອກ ຫຼັງຈາກນັ້ນຈັດໃສ່ພາສະນະທີ່ກຽມໄວ້
3. ປະສົມນ້ຳປາ ນ້ຳມາກນາວ ນ້ຳຕານຊາຍ ພິກປົ່ນ ເຂົ້າຄົ່ວ ຕົ້ນຫອມ ຜັກຊີ ຫອມແດງ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ
4.ລາດນ້ຳຢຳລົງເທິງປາດຸກທີ່ກຽມໄວ້ ແລ້ວໂຣຍໃບຫອມລາບໃສ່
No comments:
Post a Comment